Bezorging

Unique Voyage streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden in de volgorde waarin ze zijn geplaatst. We streven ernaar om binnen 1 tot 3 werkdagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we er naar streven om binnen het gecommuniceerde tijdsbestek te leveren, kan de bezorging langer duren vanwege onverwachte gebeurtenissen.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst en je ons je e-mailadres hebt verstrekt, ontvang je een e-mailbevestiging met de verwachte bezorggegevens.

Als je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mailbevestiging met bezorginformatie en een track en trace code. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de trackinginformatie is geüpload.

Retourzending

Je kunt je bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling geplaatst hebt tot 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Als je jouw bestelling wilt annuleren of retourneren, dien je ons hiervan schriftelijk, bij voorkeur met het voorgedrukte retourformulier in je pakket, op de hoogte te stellen. Nadat je een bevestiging van annulering/retourzending van ons hebt ontvangen, kun je de artikelen aan ons retourneren zoals bepaald in sectie 6 (Retourzendingen), binnen de periode van 14 dagen die is ingesteld in sectie 5 (Herroepen van een bestelling). We zullen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de annulering/retourzending een terugbetaling vertrekken door te proberen dezelfde methode te gebruiken die is gebruikt om de betaling uit te voeren, op voorwaarde dat we de producten hebben ontvangen of een bewijs dat je de artikelen hebt teruggestuurd.

Als het artikel dat u heeft ontvangen defect is, dien je ons hiervan op de hoogte te stellen in overeenstemming met sectie 5 (Herroepen van een bestelling) en de producten te retourneren in overeenstemming met sectie 6 (Retourzendingen). Unique Voyage zal voor alle producten die als defect worden beschouwd, een volledige terugbetaling bieden.

Volg onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat je retourzending correct wordt verwerkt:

  1. Download het retourformulier
  2. Vul het retourformulier in
  3. Plaats het product/de producten en het ingevulde retourformulier in de originele verzendverpakking
  4. Sluit de verpakking goed
  5. Stuur het retourpakket naar:

Unique Voyage

Kinderdijkstraat 16-3

1079 GH Amsterdam

Nederland